Koc

22 Nisan  Koç Burcu ve Yükselen Koç Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Çarşamba günü Akrep burcundaki Dolunay, müşterek para alanlarınızı hareketlendirecek. Bir ödemeyle, borçla uğraşabilirsiniz. Perşembe Merkür düzeliyor. Planladığınız ama harekete geçemediğiniz konulara odaklanabilirsiniz. Bunlar yakın çevre, iletişim, satış, tanıtım, çalışma koşulları ve sağlıkla ilgili olabilir. Hayatınızla ilgili konularda önemli adımları bu hafta devreye koyun. Hafta sonu vaktinizi dışarıda geçireceksiniz.

Boga

22 Nisan  Boğa Burcu ve Yükselen Boğa Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Çarşamba Akrep burcundaki Dolunay ile özel hayatınıza odaklanacaksınız. Hayatınızda bir insan yoksa bir ilişki başlayabilir, ilişkiniz varsa bu insanla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Taşınma ile ilgili konular hareketlenirken şartları zorlamayın, kimseyle didişmeyin, bu Dolunay inatlaşma enerjisini karşınıza getirebilir. Merkür'ün düzelmesi ile aşk hayatınız ve parasal konularda yaşadığınız iletişim sıkıntıları geride kalıyor.


Ikizler

22 Nisan  İkizler Burcu ve Yükselen İkizler Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Burçlar Nuray Sayari 26 Nisan 2024 Cuma Günlük Burç Yorumları – Astroloji Burçlar Nuray Sayari 26 Nisan 2024 Cuma Günlük Burç Yorumları – Astroloji

Çarşamba Akrep burcundaki Dolunay ile iş ve gündelik hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu Dolunay zamanı bir işin sonucunu almak anlamında önemli olaylar devreye girebilir. Bu cevap geldiğinde koşullardan emin olun. Merkür'ün düzelmesi ile sosyal çevrenizi daha rahat kullanabilecek ailevi koşulları iyi yönlendirebileceksiniz. Bu hafta iş koşullarınız ve sağlıkla ilgili konularda dengeyi oturtursanız bir sorunla karşılaşmazsınız.

Yengec

22 Nisan  Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç  Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Bu dönem fırlamaya hazır bir ok gibisiniz ama eviniz ve aileniz arasında gel git de yaşıyorsunuz. Çarşamba Akrep burcundaki Dolunay aşk hayatınızı hareketlendirecek. Bekarsanız karşınıza aşk çıkabilir ama bu rahat bir aşk olmayacak. Anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Hayatınızda biri varsa çekişmeler yaşanabilir. Perşembe Merkür düzeliyor. Kariyerinizde çok daha sağlam, aktif, hareketli ve cesur kararlar almaya yatkın olacaksınız.

Aslan

22 Nisan  Aslan Burcu ve Yükselen Aslan Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Çarşamba günü Akrep burcundaki Dolunay ailevi konuları hızlandıracak. Kariyerinizde hızlanmak isterken ailenize odaklanmanız gerekecek. Dengeyi iyi oturtmaya çalışın. Aile hayatınızda yaşanacak bir kriz sizi meşgul edecek ama üstesinden geleceksiniz. Sevdiğiniz insanı bu ara zorlamayın, güç çekişmeleri sizi yorabilir. Merkür düzeliyor, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler ve gelecek alanlarınızda cesur adımlar atabilirsiniz.



Basak

22 Nisan  Başak Burcu ve Yükselen Başak Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Çarşamba günü Akrep burcundaki Dolunay iletişimsel işlerinizde önemli bazı sonuçları karşınıza getirebilir. Bu dönem yakınlarınızda bulunan insanlarla çekişmelere, güç savaşlarına girmeyin. Sağlığınızın bozulması iş hayatınızda istediğiniz sonuçları alamama gibi etkiler de söz konusu olabilir. Merkür düzeliyor, ödemeler dengesinde zorlandıysanız parayla ilgili konularda gökyüzü Perşembe gününden sonra sizi destekleyecek.


Terazi

22 Nisan  Terazi Burcu ve Yükselen Terazi Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Çarşamba Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay para evinizde oluşacak, maddi konular önem kazanıyor. Bir borç, ödenmesi gereken bir para, kazançlarınız ya da tahsil etmek istediğiniz para varsa bunlar devreye girebilir. Perşembe Merkür düzeliyor, ilişkiler konusunda şanslı bir süreç başlıyor, iletişiminiz de rahatlıyor ancak önünüzdeki 15 gün boyunca maddi konularda sıkışmalara dikkat edin.


Akrep

22 Nisan  Akrep Burcu ve Yükselen Akrep Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Haftaya isteksiz başlasanız da Salı’dan sonra enerjiniz yüksek olacak. Bu Dolunay’da özel hayatınızda küçük bir olayı büyütebilirsiniz. Ailenizdeki bir insanın üzerinizde baskı yaptığını düşünebilirsiniz onlara vereceğiniz tepkiler özel hayatınıza yansıyabilir. Başınıza buyruk hareket etmek isteyebilirsiniz ama sakin olmaya çalışın, sağlığınıza dikkat edin. Perşembe Merkür'ün düzelmesi ile iş hayatınızda daha cesur adımlarla ilerleyeceksiniz.

Yay

22 Nisan  Yay Burcu ve Yükselen Yay Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Çarşamba günü Akrep burcundaki Dolunay, bir şeylerin görünür olmasını sağlayacak. Çevrenizdeki insanların size ne mesajı vermek istediğini, ilişkilerinizde neyin sizi rahatsız ettiğini fark edeceksiniz. Ruhani olarak biraz hırpalanabilirsiniz. Hem sağlığınıza hem ruhunuza yatırım yapmaya çalışın. Merkür'ün düzelmesi ile aşk hayatınızdaki problemler geride kalıyor. Cesur olmanız gereken konularda kendinizi gösterebilirsiniz.


Oglak

22 Nisan  Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Çarşamba Akrep burcunda gerçekleşecek Dolunay sosyal çevre evinizde oluşacak. Sosyal çevrenizden aldığınız haberler, bazı arkadaşlarınızla yaşayacağınız önemli mevzular ya da krizler, değişimler, dönüşümler önemli olabilir. Perşembe Merkür düzeliyor, ev, aile ve yuva alanlarınızda gerilemekteydi. Artık seyahatler, gelecek planları, iş konuları ve sağlıkla ilgili yaşadığınız iletişim sıkıntıları geride kalıyor.


 


Kova

22 Nisan  Kova Burcu ve Yükselen Kova Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Çarşamba Akrep burcundaki Dolunay kariyer evinizde oluşuyor. Meslek hayatı, statünüz, annenizle ilgili konular öne çıkacak. Sizi zorlayan insanlarla inatlaşmalar olabilir. Bu Dolunayın ana konusu aile ve iş hayatınız arasındaki dengeyi iyi korumak ve burada çıkacak parasal konuları iyi halletmek olacak. Perşembe Merkür düzeliyor, iletişimsel her tür işinizi başlatmak, sözleşmeleri gündeminize almak anlamında şanslı bir süreç olacak.



Balik

22 Nisan  Balık Burcu ve Yükselen Balık Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Çarşamba günü Akrep burcundaki Dolunay ile ticari konular hızlanabilir yurt dışı bir işiniz ortaya çıkabilir. Evliyseniz eşinizin ailesinden yana önemli haberler devreye girebilir. Sosyal medyada yapacaklarınız, vereceğiniz tepkiler de önemli olacak. Perşembe Merkür'ün düzelmesi ile para konularında, özel hayatınızda yaşadığınız problemler geride kalıyor. Parayla ilgili cesur adımları Perşembe’den sonra gönül rahatlığıyla atabilirsiniz.