Cengiz Kurtoğlu ile 35 Yılın Hayali

Çocukluk yıllarında hayalini kurduğu 1987 model otomobili satın alarak, hayranı olduğu Cengiz Kurtoğlu'nun şarkılarını dinlemek isteyen Mahmut Çınar, 35 yıl sonra bu hayaline kavuştu. Çınar, 8 yıl önce satın aldığı fabrikasyon Tofaş Doğan model otomobili ile birlikte, 40 yıl boyunca jelatinini açmadığı Cengiz Kurtoğlu'nun ‘Unutulan' isimli kasetiyle ünlü sanatçıyla buluştu.

Çocukluk Anıları ve Otomobil Tutkusu

Küçükçekmece'de oto lastik işi yapan 52 yaşındaki Mahmut Çınar, çocukluğundan beri otomobil tutkusuyla büyüdü. Babası ve dayısıyla birlikte otomobil bakım işlerinde çalışan Çınar, bu süreçte Cengiz Kurtoğlu'nun şarkılarıyla büyüdü. Arkadaşının 1987'de hediye ettiği kaset, onun için değerli bir anı haline geldi.

Hayalini Gerçekleştirmek İçin Tüm İmkânlarını Zorladı

Çınar, 8 yıl önce, hayalini kurduğu otomobilin satışa çıktığını öğrenince hemen harekete geçti. 28 gün boyunca satıcıyı ikna etmeye çalışarak, sonunda 40 bin liraya 4 bin kilometredeki otomobili satın aldı. Çınar, bu süreci, 'Bu benim için bir araba almak değil, hayallerimi satın almaktı' sözleriyle özetledi.

Unutulmaz Buluşma

Otomobili ve kasetiyle Cengiz Kurtoğlu'nu ziyaret eden Çınar, yaşadığı duygusal anları, 'Yıllar önce kurduğum hayallerin hepsi bir arada oldu' diyerek ifade etti. Cengiz Kurtoğlu, mahmut Çınar'ın aracını görünce şaşırarak, 'Bu ne böyle, kuğu gibi!' dedi. Çınar, yıllar süren hayalini gerçekleştirdiği için duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı