Honaz’da Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi ve Sosyal Tesisinin Açılışı Gerçekleştirildi

Denizli’nin Honaz ilçesinde Kocabaş Mahallesi’nde, Ümmügülsüm ve Yusuf Kaya Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi ve Sosyal Tesisinin açılışı yapıldı. Tesis, yaşlılara sağlık ve huzur sunmayı hedefliyor. Açılışta, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

Denizli'nin Honaz ilçesinde Kocabaş Mahallesi'nde, Ümmügülsüm ve Yusuf Kaya Yaşlı

Denizli’nin Honaz ilçesinde bulunan Kocabaş Mahallesi’nde Honaz Belediyesi tarafından inşa edilen Ümmügülsüm ve Yusuf Kaya Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi ve Sosyal Tesisi, gerçekleştirilen bir törenle resmi olarak açıldı.

Açılış etkinliği, Denizli’nin Honaz bölgesinde yer alan bu yeni sosyal tesisin tanıtımı için geniş bir katılımla yapıldı. Tesisin, yaşlı bireylerin güvenli, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini hedeflediği belirtildi. Açılışta, hayırsever ailelerin destekleri ile Honaz Belediyesi’nin katkılarının önemli rol oynadığı vurgulandı.

Törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ve diğer yerel belediye başkanları ile birlikte çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, törende yaptığı konuşmada, Ümmügülsüm ve Yusuf Kaya ailesine katkıları için teşekkür ederek, “Bu tesisin inşası için özveri ile çalışan tüm ekibe minnettarım. Tesisimizi 5 milyon 700 bin TL gibi bir maliyetle hayata geçirdik” ifadelerini kullandı. Ayrıca, Honaz’da sosyal tesis açılışlarının devam edeceğini belirterek, borçsuz bir belediye olarak kaynaklarını etkin kullandıklarının altını çizdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ise, bu projenin topluma sağladığı katkılara değinerek, sosyal belediyeciliğin önemine dikkat çekti. “Biz, halka hizmet etmek için buradayız ve bu tür projelerle belleğimizi inşa edeceğiz” dedi. Açılışta emeği geçen herkesi tebrik eden Çavuşoğlu, Honaz Belediyesi’nin çalışmalardaki titizliğinin takdire şayan olduğunu ifade etti.