Hazar Baba Kayak Merkezi, Yoğun İlgi Görmeye Devam Ediyor!

Elazığ’daki Hazar Baba Kayak Merkezi, kar yağışı olmadan da sömestir tatilinde büyük ilgi çekiyor. Tatilciler, kayak yerine kızak gibi alternatif aktivitelerle eğlenirken, bölgede Hazar Gölü’nün manzarası da dikkatleri çekiyor.

Elazığ’daki Hazar Baba Kayak Merkezi, kar yağışı olmadan da sömestir

Elazığ’daki Hazar Baba Kayak Merkezi, beklenen kar yağışının gerçekleşmemesine rağmen sömestir döneminde büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Tatilciler, bölgedeki alternatif eğlencelerden biri olan kızakla zaman geçirerek güzel anılar biriktiriyor. Aynı zamanda, muhteşem Hazar Gölü manzarası da buraya olan rağbeti artıran unsurlar arasında yer alıyor.

Kış turizminin önemli merkezlerinden biri olan Hazar Baba Kayak Merkezi, sömestir tatilinde ziyaretçi akınına uğruyor. Kar kalınlığının kayak yapmaya uygun olmaması rağmen, aileler ve öğrenci grupları, burada çeşitli aktivitelerle eğlenceli zaman geçirmekte. Özellikle öğrenciler, tatil fırsatını kaçırmamak için ortada yoğun bir kalabalık oluşturuyor. Kızak gibi alternatif etkinlikler, merkezdeki eğlencenin en çok tercih edilenleri arasında bulunuyor.