Erzurum’un Kick Boks Takımı, Antalya’daki Türkiye Şampiyonası’nda 14 Madalya ile Tarih Yazdı

Erzurumlu kick boksçular, Antalya’da gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda tarihi bir başarı elde ederek 6 altın, 1 gümüş ve 7 bronz madalya kazandı. Antrenör Emre Şahin, rekor kırdıklarını ve destek veren tüm yetkililere teşekkür etti.

Erzurumlu kick boksçular, Antalya'da gerçekleştirilen Kick Boks Türkiye Şampiyonası'nda tarihi

Erzurum’un kick boksçuları, Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde etti. 6 altın, 1 gümüş ve 7 bronz madalya kazanarak Dadaşların gururunu artırdılar.

Kick Boksta Erzurum’un temsilcileri, madalya koleksiyonu yapmak amacıyla gittiği Antalya’da dikkat çeken bir performans sergileyerek 6 altın, 1 gümüş ve 7 bronz madalya ile dönmeyi başardı.

Antrenörlük görevini Emre Şahin, Ümit Bingöl, Cebrail Gençoğlu ve Hacı Mehmet Gül’ün üstlendiği sporcular, 6 Türkiye şampiyonluğu, 1 Türkiye ikinciliği ve 7 Türkiye üçüncülüğü kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Milli takım antrenörlüğü de yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kick Boks Antrenörü Emre Şahin, “Türkiye şampiyonasını sorunsuz bir şekilde geride bıraktık. Erzurum, tatami sporlarında en fazla altın madalaya sahip il olarak da bir rekora imza attı. Bizlere destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız ve onursal başkanımız Mehmet Sekmen’e, Erzurum Spor Kulübü Başkanımız Ahmet Dal’a, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü yöneticimiz Aykut Bozoğlu’na, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Levent Çakmur’a, Spor Hizmetleri Müdürümüz Erdoğan Dönmez’e, Spor Şube Müdürümüz Vahit Albayrak’a ve Kick Boks İl temsilcimiz Mesut Abuşoğlu’na teşekkür ederiz” şeklinde açıklama yaptı.