Bartın’da meydana gelen bir kazada, yağış sebebiyle kayganlaşan yolda devrilen otomobil, şarampole yuvarlandı. Araçta bulunan ve emniyet kemeri takılı olan iki kişi, ufak yaralarla kazayı atlattı.
Hasankadı Beldesi yönünden Kozcağoz Beldesi’ne doğru seyir halinde olan 74 BS 374 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir sürücü tarafından kullanılıyordu. Yağmur nedeniyle kayganlaşmış yolda, önündeki aracı geçmeye çalışan otomobil, yol kontrolünü kaybederek karşı şeride fırladı ve şarampole düştü. Çalılık alanın içine yuvarlanan araçta, bir kadının da olduğu iki kişi jandarma ekiplerince sıkıştıkları yerden kurtarıldı.
Kaza sırasında yaralanan sürücü ve yanında bulunan kadının emniyet kemerlerinin takılı olması, daha ciddi yaralanmaların önüne geçti. Sağlık ekipleri, olay yerine gelip ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları hastaneye götürdü.
Kaza sonrası yolun bir süre kontrollü şekilde kullanılmasının ardından, aracın çekici yardımıyla kaldırılmasıyla birlikte trafik normale döndü.