Ayvalık Belediyesi Standı EMITT 2025’te Yoğun İlgi Gördü

28. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Ayvalık Belediyesi standı yoğun ilgi gördü. Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık’ın tarihî ve kültürel zenginliklerini tanıttıklarını belirtti ve esnafın katkısıyla gastronomi ürünlerinin değerini artırdıklarını vurguladı.

28. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı'nda Ayvalık Belediyesi

28. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT bu yıl da Ayvalık Belediyesi’nin standıyla dikkat çekti. Ziyaretçilere coğrafi işaretli ürünlerin tanıtıldığı etkinlikte, turizm sektörünün yerel ve uluslararası temsilcileri Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ergin, “Tarihi ve kültürel zenginliklerimizi, gastronomi unsurlarımızı ve turistik noktalarımızı tanıtırken, alanında uzman isimler ve konuklarımızı Ayvalık Belediyesi standında misafir ettik. Bu durum Ayvalık’ın, ulusal düzeyde tanınan bir marka haline geldiğini ve uluslararası arenada da bilinirliğinin arttığını gösteriyor” şeklinde konuştu.

Başkan Ergin, Ayvalık esnafının fuardaki varlığını ve gerçekleştirdikleri sunumlarla marka değerlerini artırma çabalarını da vurguladı. “Ayvalık esnafının katkısı bizim için son derece kıymetli. Onların desteği ile Gastronomi Kenti Ayvalık’ın coğrafi işaretli ürünlerini en etkili şekilde tanıtma fırsatını bulduk. İş birliği içinde, şehrimizin her alanda gelişimi için durmaksızın çalışacağız” dedi.