Konya’da bir boş arazide aracında göğsünden bıçaklanarak ölü bulunan kişinin, birlikte yaşadığı kadın tarafından öldürüldüğü belirlendi. Polis, zanlı kadın hakkında işlem yaparken, kadının ilk ifadesinde suçu kabul ettiği, sonrasındaysa inkar ettiği bilgisi edinildi.
Olay, sabah saat 07.00 civarında Meram ilçesinin Gödene Mahallesi’nde meydana geldi. Boş arazide park halindeki 42 K 3454 plakalı araçta bir kişinin bıçaklandığına dair ihbar alınmasının ardından, sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Sağlık görevlileri, 37 yaşındaki Şuayip Demir’in yaşamını yitirmiş olduğunu tespit etti. Araçta bulunan Demir’in yanı başında yer alan 35 yaşındaki Ayşe K., ilk ifadesinde gece saatlerinde birlikte alkol tüketip, onun uyuyakaldığını ve sabah uyandığında Demir’in bıçaklanmış olduğunu gördüğünü belirtti. Olay sonrası Demir’in cesedi, otopsi için Konya Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Kadının verdiği ikili ve çelişkili ifadeler üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Ayşe K.’yi ifadeye almak için emniyete götürdü. Kadının emniyetteki başlangıçta verdiği ifadesinde olayı gerçekleştirdiğini söylediği, ardından ise bu suçlamayı reddettiği öğrenildi. Ayşe K., sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Numune Hastanesi’ne sevk edildi ve sonrasında adliyeye çıkarıldı.