Köyceğiz Voleybol Kulübü, 7’den 77’ye Kadınları Güçlendiren Bir Spor Merkezi Olmaya Devam Ediyor.

Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki Köyceğiz Akademi Spor Kulübü, her yaştan kadın ve kız çocuğuna voleybol eğitimi vererek, onlara özgüven kazandırmayı hedefliyor. Kulüp Başkanı Bilge Kınalı, sporun kadınların dayanışma ve güç simgeleri olduğunun altını çizdi.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesindeki Köyceğiz Akademi Spor Kulübü, her yaştan kadın

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yer alan Voleybol Kulübü, güçlü kadın bireyler yetiştirme misyonuyla 7’den 77’ye her yaştan katılımcıya yönelik faaliyetlerini sürdürüyor.

Köyceğiz Akademi Spor Kulübü, farklı yaş gruplarındaki kadın ve kız çocukları sporun içine çekerek, onlara hem saha da hem de hayatın farklı alanlarında güçlü olmanın yolunu gösteriyor. Küçük yaşlarda voleybol sahasına adım atan 7 yaşındaki minik sporcular, özgüven kazanarak hayallerinin peşinden koşmayı öğreniyorlar. İlk adımlarını attıkları voleybol sahasında, büyük organizasyonlara kadar ilerleyebilecekleri bir yolculukla karşılaşıyorlar. Kulüp, en küçük üyelerinden itibaren gençler, yetişkinler ve veteran kadınlar için voleybol eğitimi vermekte.

Kulüp Başkanı Bilge Kınalı, “Köyceğiz Akademi Spor Kulübü sadece sahada yapılan bir aktiviteden öte, kadınların bir araya gelerek oluşturduğu bir dayanışma ve güç sembolüdür. Onlara ‘Yapabilirsin’ demekle yetinmiyor; bu cümleyi birlikte hayata geçiriyoruz. Amacımız, sahada kendine güvenen kadınların, hayatlarının diğer alanlarında da güçlü olmasını sağlamak. Spor, özgüven oluşturmak için önemli bir araç. Küçük yaşlardaki kız çocuklarımızı bu güvenle tanıştırmak ve her yaştan kadını destekleyebilmek bizi mutlu ediyor. Voleybolun yanında, sosyal sorumluluk projelerine de öncülük eden kulübümüz, kadın dayanışmasını artırmayı amaçlayan etkinlikler düzenlemektedir. Sporcularımızın eğitimle hayatlarını daha başarılı bir şekilde sürdürebilmeleri için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bizlere katkı sunan sponsorlarımıza, yöneticilerimize, antrenörlerimize ve daima destek olan ailelerimize teşekkürü bir borç biliriz” ifadelerini kullandı.