Sakarya’da Gebelik ve Doğum Süreçleri Üzerine Konferans Düzenleniyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, anne adayları ve gebeler için “Gebelikten Doğuma: Sağlıklı Sürecin Sırları” konferansını 20 Şubat’ta Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi’nde düzenleyecek. Konferans, Op. Dr. Merve Keskin Paker ve Ebe Özlem Akıncı’nın katılımıyla 13.30’da başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, anne adayları ve gebeler için "Gebelikten Doğuma:

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, anne adayları ve hamileler için özel bir etkinlik düzenleyerek Adapazarı Gelişim Merkezi’nde “Gebelikten Doğuma: Sağlıklı Sürecin Sırları” temalı konferansı gerçekleştirecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Sosyal Gelişim Merkezi’nde organize edilen çeşitli eğitim ve seminerler hız kesmeden sürüyor. Bu seferki etkinlik, anne adayları ve gebelere yönelik olacak. Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü ile işbirliği içinde düzenlenen “Gebelikten Doğuma: Sağlıklı Sürecin Sırları” başlıklı konferans, Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) 20 Şubat Perşembe günü saat 13.30’da yapılacak. Konferansta alanında uzman isimler; Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Merve Keskin Paker ile Gebe Okulu Koordinatörü Ebe Özlem Akıncı, katılımcılara bilgi verecek.