Germiyanoğulları Özel Eğitim Sınıfı, Manisa’da Düzenlenen Futsal Müsabakalarında Birinci Oldu!

Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel eğitim sınıfı öğrencileri, Manisa’da düzenlenen futsal turnuvasında il birincisi olmayı başardı. Müdür Ahmet Ali Okumuş, bu başarıyla Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandıklarını ve öğrencilerin azimle engelleri aştığını vurguladı.

Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi özel eğitim sınıfı öğrencileri,

Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin özel eğitim sınıfı öğrencileri, Manisa’da gerçekleştirilen futsal turnuvasında il birinciliğini elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Bu etkileyici sonuç, özel öğrencilerin Türkiye yarı finallerine katılma hakkı kazanmasıyla sonuçlandı.

Eğitim alanında olduğu kadar spor alanında da kendinden sıkça söz ettiren Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin özel eğitim sınıfı öğrencileri, son günlerde Manisa’da düzenlenen futsal müsabakalarında dikkat çekici bir performans sergiledi. Rakiplerini ardı ardına mağlup ederek il finallerine adlarını yazdıran özel öğrenciler, orada da başarılarının devamını getirerek Manisa il birincisi olmayı başardılar. Bu üstün başarılarıyla Türkiye yarı finallerine katılma hakkı kazanan öğrenciler, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardılar.

Germiyanoğulları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Ali Okumuş, bu başarı ile sporun birleştirici etkisini bir kez daha gözler önüne serdiklerini belirtti. Öğrencilerin azmi ve takım ruhunun, turnuvanın en dikkat çekici ekiplerinden biri olmalarını sağladığını vurgulayan Okumuş, bu başarıyı sonuna kadar hak ettiklerini ifade etti. Disiplinli çalışmalarının ve özverilerinin sonucunda bu başarıyı elde ettiklerini belirten müdür, özel öğrencilerinin sporda hiçbir engelin olmadığını tüm dünyaya kanıtladığını ve Türkiye yarı finallerinde de en iyi performanslarını göstereceklerine inandığını dile getirerek öğrencilerini ve emeği geçen öğretmenleri kutladı.