Beyoğlu Belediyesi, devam eden kar yağışları nedeniyle vatandaşların evlerine rahatlıkla ulaşabilmeleri için ücretsiz ring seferlerinin mesai saatlerini akşam 20.00’a kadar uzattığını duyurdu.
İstanbul’da kar yağışının etkisini sürdürmesi ile birlikte kişisel araçlarını kullanan vatandaşların toplu taşımaya yönelmesi toplu ulaşım istasyonlarında yoğunluğun artmasına neden oldu. İstanbul’un yoğun ilçelerinden biri olan Beyoğlu, toplu taşımadaki bu yoğunluğu azaltmak adına önemli bir adım atarak, mesai saatleri içinde hizmet veren ücretsiz ring seferlerinin saatlerinde değişiklik yaptı. Yeni düzenlemeye göre, sabah 08.30’da başlayan ring seferleri, kar yağışının sona erdiği güne kadar akşam saat 20.00’a kadar devam edecek.
Bu yeni düzenleme ile ilçede yaşayanlar için önemli bir kolaylık sağlandı. Beyoğlu Belediye Başkanı İnan Güney’in seçim dönemi vaadi doğrultusunda hayata geçirilen ring seferleri; Kasımpaşa-Pangaltı, Tophane-Taksim ve Piyalepaşa-Taksim güzerğahlarında hizmet sunuyor. Her gün birer saat aralıklarla gerçekleştirilen ring seferleri, çift yönlü olarak işlemekte ve ulaşım tamamen ücretsizdir. Bu düzenleme, Beyoğlu’nun farklı bölgelerinden merkez noktalara ulaşımı kolaylaştırırken, ilçe sakinleri tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.