İnegöl’de kış eğlenceleri: Karla kaydıranlar ve kardan adama tıraş yapan berber!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yağan kar, vatandaşları eğlencenin tadını çıkarmaya yönlendirdi. Bazıları traktörle kayarken, bir berber de müşteri bulamayınca kardan adamı tıraş ederek fark yarattı. Eğlenceli anlar kameralara yansıdı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yağan kar, vatandaşları eğlencenin tadını çıkarmaya yönlendirdi.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde kar yağışının keyfi, vatandaşlar tarafından doyasıya yaşandı. Bazı kişiler, traktörlerin arkasına bağladıkları halatlarla ağaçlar arasında kayarken, diğerleri ise çeşitli malzemelerle karın tadını çıkardı. Soğuk hava nedeniyle iş yapamayan bir berber, kardan adamı tıraş ederek dikkatleri üzerine çekti.

Uludağ’da etkili olan 2 metrelik kar yağışı, Bursa’nın merkezine ve çevresine de çok uzun bir aradan sonra beyaz örtü ile buluştu. İnegöl ilçesindeki vatandaşlar, karın tadını çıkarmak için tepsilerle kaymaya ya da traktörlerin, motosikletlerin arkasında ip tutarak sokaklarda kaymaya yöneldi.

Berber, iş yerinde müşteri bulamayınca kardan adamı tıraş etme fikriyle eğlenceli bir çözüm buldu. Dükkanının önünde yaptığı kardan adama önlük giydiren berber, hem saç hem de sakal tıraşı yapmayı da ihmal etmedi. Komik anların yaşandığı bu kar yağışında vatandaşların yüzündeki mutluluk, kameralara yansıdı.