Çelikhan İlçesi’nde Kar Yağışı ile Beyazın Dominasyonu: Riskli Köyler Görsel Şölen Sunuyor

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde, 6 Şubat 2023 depremlerinde riskli alan ilan edilen 6 köy için ilçe merkezinde inşa edilen 208 köy evi, kar yağışı sonrası beyaz örtü ile kaplandığı için estetik bir manzara sundu. Dron ile çekilen görüntüler bu güzelliği ortaya çıkardı.

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde, 6 Şubat 2023 depremlerinde riskli alan ilan

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde, riskli alan olarak belirlenen altı köy için ilçe merkezinde yapılan konutlar, kar yağışının ardından büyüleyici bir manzara oluşturdu.

6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ardından, Çelikhan’a bağlı bu altı köy riskli alan ilan edilmişti. Köylerin yeniden inşasına olanak sağlanamayınca, ilçe merkezinde 208 yeni köy evi inşa edilmeye başlandı.

Köy evlerinin inşasının devam ettiği sırada, geçtğimiz hafta yoğun şekilde yağan kar, bu evlerin üzerini beyaza bürüdü. Dron ile yapılan çekimler, bu köy evlerinin muhteşem görüntülerini ortaya çıkardı. Çelikhan ilçesinde üst kısımlarda sıralı bir biçimde yer alan köy evleri, ilçe için apayrı bir estetik değer taşıdı.