Alara Atmaca, Antalya’da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası’nda EFC Özel Ödülü ile onurlandırıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesporlu eskrimci Alara Atmaca, Antalya’daki Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonası’nda kazandığı şampiyonluğun ardından Avrupa Eskrim Konfederasyonu’nun özel ödülüne layık görüldü. Ödülünü Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Abdurrahman Karataş’tan aldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesporlu eskrimci Alara Atmaca, Antalya'daki Yıldızlar ve Gençler

Antalya’da gerçekleştirilen Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonası’nda, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un eskrimcisi Alara Atmaca, Avrupa Şampiyonu unvanını kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Atmaca, Avrupa Eskrim Konfederasyonu (EFC) tarafından kendisine verilen özel ödül ile de taçlandırıldı.

Yıldız Kadın Flöre dalında Avrupa Şampiyonu olan Alara Atmaca, bu başarısıyla birlikte EFC klasmanında sezonu 1. sırada tamamlayarak önemli bir başarı daha elde etmiş oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’un yanı sıra Türk eskrimindeki temsil yeteneğiyle de dikkat çeken Alara, ödül töreninde ödülünü Türkiye Eskrim Federasyonu Başkanı Abdurrahman Karataş’tan aldı. Bu ödül, onun istikrarlı ve etkileyici performansının bir simgesi olarak öne çıkıyor.