Antalya’da Kazasız Sürücülere Ödül Verildi!

Antalya İl Jandarma Komutanlığı, trafik kurallarına uyan ve kazasız geçen 5 yılın ardından Serik’te Ayşe Dursun, İlhami Avşar ve Dönay Selci’ye plaket vererek örnek sürücüleri ödüllendirdi. Bu proje ile toplumsal güvenlik ve trafik güvenliğinin artırılması amaçlanıyor.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı, trafik kurallarına uyan ve kazasız geçen

Antalya İl Jandarma Komutanlığı, son beş yılda trafik kurallarını harfiyen uygulayan ve kazaya karışmayan üç şoförü onurlandırdı. Serik ilçesinde gerçekleştirilen özel törende bu sürücülere teşekkür edilerek plaket verildi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nın başlattığı girişim çerçevesinde, son beş yıl içinde trafik kurallarına uyan, kaza yapmayan ve herhangi bir trafik cezası almayan sürücüler belirlendi ve ödüllendirildi. Bu projede, Serik’te yaşayan Öğretmen Ayşe Dursun, Sivil Şoför İlhami Avşar ve Okul Servis Şoförü Dönay Selci, ortaya koydukları olumlu davranışlarla öne çıktı.

Törende sürücülere plaket takdim edildi
Serik Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, bu üç sürücüye trafik güvenliği konusundaki katkılarından dolayı teşekkür edilerek plaket sunuldu. Antalya İl Jandarma Komutanlığı, toplum güvenliğini artırma ve trafik kazalarını önleme amacı güden bu proje ile kurallara uyan sürücüleri teşvik etmeyi hedefliyor.