Tavşanlı’da Gençler İçin Önemli Toplantı Düzenlendi

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde, AK Parti gençler için bir toplantı düzenledi. Toplantıya katılan Himmet Özer, Yunus Kavuncu ve Hasan Can Şener, gençlerin kültürel ve sportif faaliyetlerde daha aktif olmalarını sağlamak üzere projeler geliştirmeyi planladı.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, AK Parti gençler için bir toplantı düzenledi.

Kütahya’nın Tavşanlı bölgesinde, AK Parti İlçe Başkanlığı’nda gençler için büyük öneme sahip bir toplantı yapıldı. Bu toplantıda, gençlerin spor ve kültürel etkinliklerinden yararlanacakları projelerin düzenlenmesi konusunda fikir birliğine varıldı.

Etkinliğe AK Parti İlçe Başkanı Himmet Özer, AK Parti Teşkilat Başkanı Yunus Kavuncu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Hasan Can Şener ile Kütahya ASKF Yönetim Kurulu üyeleri Can Uz, Celalettin Altay ve Sinan Karakaya katılım sağladı. Gençlerin sosyal hayatta daha aktif olmalarını sağlamak amacıyla yapılan tartışmalarda, farklı projelerin hayata geçirilmesi planlanıyor.

Bu tür etkinlikler aracılığıyla gençlerin sosyal ve sportif gelişimlerinin desteklenmesi hedeflenirken, Tavşanlı bölgesindeki gençlerin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli programların tasarlanması öncelikli hedefler arasında bulunmaktadır. Alınan kararların, yerel gençlik faaliyetleri üzerinde olumlu bir etki yaratması bekleniyor.