Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde kar yağışını değerlendirerek eğlence dolu bir gün geçiren gençler, lastiklerle çeşitli aktiviteler düzenledi.
Kar yağışının keyfini çıkarmak için bir araya gelen gençler, otomobil lastiklerini iplerle birleştirip, bir aracın arkasına bağladılar. Bu yöntemle oluşturulan kaydırak şeklindeki lastiklerin üzerinde, sürüklenerek eğlencenin tadını çıkardılar. Aracın çekiş gücüyle kayarak eğlenen gençler, hem kendilerine hem de izleyenlere neşe dolu anlar yaşattı. Soğuk havaya rağmen, bu eğlenceli aktivite, kış mevsiminin getirdiği doğal güzelliklerle birleşerek ilçede unutulmaz görüntüler oluşturdu.
Her yıl kış aylarında bu tür etkinlikler düzenleyerek eğlencenin tadını çıkaran gençler, geleneklerin ilçeye kattığı renkten bahsettiler. Bu keyif dolu anların görüntüleri sosyal medya platformlarında büyük ilgi gördü. Beyaz bir örtüyle kaplanan Devrekani’de, gençlerin coşkulu anları, bulunduğu ortamda sıcak bir atmosfer yarattı.