Kocaeli’de Yaşlı Çift Sobadan Sızan Gazdan Etkilendi, Hastaneye Sevk Edildi

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde, Şaban K. (70) ve Emine K. (68) isimli yaşlı çift, karbonmonoksit gazından etkilenerek evde hareketsiz bulundu. Komşularının endişesi sonrası çocukları durumu fark etti. Hastaneye kaldırılan çiftin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, Şaban K. (70) ve Emine K. (68)

Kocaeli’nde, kendilerinden uzun süredir haber alınamayan yaşlı bir çift, evlerinde sobadan yayılan karbonmonoksit gazından etkilenmiş bir şekilde bulundu.

Olay, sabah saatlerinde Dilovası ilçesine bağlı Mimarsinan Mahallesi’nde bulunan üç katlı bir binanın giriş katında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 70 yaşındaki Şaban K. ve 68 yaşındaki eşi Emine K.’nın kapısını çalan komşuları, yanıt alamayınca durumu çocuklarına bildirdi. Çocukları kapıyı açarak içeri girdiğinde, anne ve babalarının yere yatar vaziyette hareketsiz olduğunu gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, çiftin sobadan yayılan karbonmonoksit gazından etkilenmiş olabileceğini belirledi ve çift hastaneye kaldırıldı.

Çiftin durumunun ciddiyeti endişe yaratırken, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır.