Kütahya Koruyucu Aile Derneği, Ramazan ayının manevi atmosferinde ihtiyaç duyan çocuklara yönelik özel bir yardım etkinliği gerçekleştirdi. Dayanışma ve paylaşma kültürünü yaşatmayı amaçlayan bu organizasyon çerçevesinde, 100 yoksul çocuk için hediyelerle dolu paketler, Ramazan’ın vazgeçilmezlerinden olan susamlı pideler ve ayrıca 300’er lira nakit destek verildi.
Derneğin Başkanı Yasemin Gökcen Çavdar, sağlanan yardımlarla çocukların sevinçlerine ortak olduklarını ifade ederken, “Derneğimiz, çocuklarımızı gözetmek adına kurulmuştur. Onların her türlü ihtiyacını gidermek, yüzlerini güldürmek ve kurumda bulunan çocuklarımızı ailelerine yerleştirmek için çabalarımızı sürdürüyoruz. Ramazan döneminde birlikteliğin, dayanışmanın kıymetini göstermek için böyle bir etkinlik düzenledik. Hediyelerle sevinen çocuklarımızın mutluluğu bizler için çok önemli. Yüzlerindeki gülümseme ve gözlerindeki parıltı, her şeyden daha değerli ve bu mutluluğun maddi bir karşılığı yok,” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Çavdar, hayırseverlerin katkılarının büyük bir değer taşıdığını da sözlerine ekleyerek, “Derneğimize destek olan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz. Ramazan boyunca yardımlarımız aralıksız olarak devam etmektedir,” dedi.