Okul Sporları Futbol Gençler Grup Şampiyonası, 2025 yılının 05-07 Mart tarihleri arasında Denizli’de gerçekleştirilecek. Bu önemli etkinlikte toplam 20 takım ve 360 sporcu mücadele verecek. Maçlar, Kınıklı, Akkonak ve Servergazi sahalarında oynanacak.
2024-2025 Okul Sporları Faaliyet Takvimi kapsamında yer alan Futbol Gençler Grup Müsabakaları, Denizli’nin organizasyonuyla gerçekleştirilecek. İki farklı kategori altında, kızlarda 8 takım ve erkeklerde 12 takım, toplamda 20 ekip mücadele edecek. Gruplarında başarılı olan takımlar yarı finale yükselmek için Denizli’de ter dökecekler. Türkiye genelinde 9 farklı grup merkezinde düzenlenecek olan müsabakalar için sayım başladı. Kınıklı, Akkonak ve Servergazi sahaları, maçların yapılacağı mekanlar olarak belirlenmiş durumda ve organizasyon hazırlıkları sürüyor. Müsabakalara dair teknik toplantı, 04 Mart 2025 Salı günü saat 17.00’de Pamukkale Yurdu Satranç Salonu’nda gerçekleştirilecek.
Yarışmalar için Denizli’ye gelecek takımlara, kazasız bir yolculuk dileyen Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, etkinliğe yönelik hazır olduklarını ifade etti. Katılacak tüm sporcu ve antrenörlere başarılar dileyen İlman, bu şampiyonanın samimi bir spor ruhuyla, kazanan ve kaybedenlerin karşılıklı olarak birbirini alkışlayacağı bir ortamda geçmesini arzu etti.