Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bir iftar etkinliğinde Kocasinan’ın değerli büyükleriyle bir araya geldi. Başkan Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte Argıncık Kayabaşı Mahallesi’nde yaşayan 65 yaşındaki Ahmet Şaki Amca ve 61 yaşındaki eşi Yeter Teyze’nin konukları oldu. Ziyaret sırasında, büyüklerin gönlünü kazanarak hayır dualarını alan Başkan, “Büyüklerimiz, başımızın tacıdır. Her zaman yanlarında olmayı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar, kadim büyüklere sağlıklı ve huzurlu bir gelecek diledi. “Rabbim, oruçlarımızı kabul buyursun. Mevlam, sağlık ve mutlulukla dolu nice Ramazanlar yaşatsın. Bugün, kıymetli büyüklerimizle beraber iftar yaparak orucumuzu açtık. Kocasinan Belediyesi olarak her daim büyüklerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Onlar, geleceğe yön veren ve kültürümüzü yaratan önemli kişiliklerdir. Rabbim, yaşlılarımızın hayır dualarından mahrum bırakmasın. Allah, onları daima başımızdan eksik etmesin. Değerli büyüklerimize sağlıklı ömürler diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Çolakbayrakdar çiftinin gösterdiği ilgiden son derece memnun olduklarını belirten Ahmet Amca ve Yeter Teyze, “Her zaman yanımızda olan, desteklerini esirgemeyen ve hizmetlerini takdirle karşıladığımız Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür ederiz” şeklinde konuştular.