Galatasaray, Alanyaspor Maçı İçin Antalya’da Kamp Yapmaya Başladı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında oynayacağı Alanyaspor maçı için Antalya’ya gelerek kamp yaptı. Taraftarlar, futbolcuları coşkuyla karşıladı. Teknik Direktör Okan Buruk, taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Alvaro Morata, kamp kadrosunda yer alırken İsmail Jakobs sakatlığından dolayı yok.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında oynayacağı Alanyaspor maçı için

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Corendon Alanyaspor ile oynayacağı maç öncesinde Antalya’ya gelerek kamp yapmaya başladı. Sarı-kırmızılı takım, Antalya’ya girişi sırasında taraftarları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Deplasmanda Alanyaspor ile mücadele edecek olan Galatasaray, güvenlik tedbirleri altında kente giriş yaptı ve VIP kapısından çıkışı sonrası otobüsle otel yoluna koyuldu. Taraftarlar futbolculara olan sevgilerini gösterirken, Teknik Direktör Okan Buruk, kendisine ikram edilen çiçeği kabul ederek taraftarlarla fotoğraf çektirdi. Galatasaray’ın kamp kadrosunda yer alan isimlerden Alvaro Morata dikkat çekerken, sakatlığı süren Ismail Jakobs’un takımdaki eksiklikleri hissedildi.