Antalya’ya balık avlamak amacıyla teknesiyle gelen bir kişi, teknede görevli personeli ile yaptıkları kahvaltının ardından 15 dakika geçmeden asılı bir şekilde ölü bulundu.
Manavgat ilçesinde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ulaşan ihbar, 112 Sağlık, Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin hızla harekete geçmesine neden oldu. Tersaneler bölgesine intikal eden ekipler, tur teknelerinin yolcu indirme ve bindirme işlemi gerçekleştirdiği alanda, tur aracı sürücülerinin beklemesi için inşa edilen bir kamelyanın demirlerine asılı bir kişi olduğunu tespit etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda ise H.Ü.B. (43) adlı şahsın hayatını kaybettiği anlaşıldı.
Edinilen bilgiye göre, İzmir’in Foça ilçesinde yaşayan ve her yıl Eyşan isimli balıkçı teknesiyle Manavgat’a mırmır avına gelen tekne sahibi ve kaptan H.Ü.B.’nin cesedini, 15-20 dakika önce birlikte kahvaltı yaptığı personeli buldu. H.Ü.B.’nin cansız bedeni, Olay Yeri İnceleme ekipleri, cumhuriyet savcısı ve adli tıp uzmanının gerçekleştirdiği incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.