Karaman’da Camiye Giden Yaşlı Kadına Otomobil Çarptı, Hastaneye Kaldırıldı

Karaman’da 76 yaşındaki A.Ö., teravi namazı için camiye giderken A.Ç. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Olayın ardından ambulansla hastaneye kaldırılan kadının tedavisi sürerken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Karaman'da 76 yaşındaki A.Ö., teravi namazı için camiye giderken A.Ç.

Karaman’da, teravi namazı için camiye gitmek üzere yolun karşısına geçmek isteyen bir kadına otomobil çarptı. Yaralanan kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, akşam saat 20.10 civarında Tabduk Emre Mahallesi’ndeki Şehit Hakan Yılmaz Caddesi’nde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, A.Ç. yönetimindeki 07 EN 335 plakalı araç, yolun karşısına geçmeye çalışan 76 yaşındaki A.Ö. isimli kadına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan yaşlı kadın yaralandı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Kazada yaralanan A.Ö., ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek tedavi edilmeye başlandı. Olayın ardından, yaşlı kadının camide teravi namazına gitmek için yola çıktığı öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.