Afyonkarahisar’da Kaza: Olay Yeri Öncesi Otobüse Binen Genç Adam Hayatını Kaybetti

Afyonkarahisar’da bir otobüs kazasında 30 yaşındaki Süleyman Kırcı hayatını kaybetti. Kazada Kırcı’nın eşi Yeter Tunay Kırcı ve oğlu M.E.K. yaralandı. Olay sonrası otobüs sürücüsü M.A.K. gözaltına alındı, soruşturma sürüyor.

Afyonkarahisar'da bir otobüs kazasında 30 yaşındaki Süleyman Kırcı hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar’da meydana gelen bir trafik kazasında genç bir adam hayatını kaybetti. Olayın ayrıntılarına göre, kazaya karışan otobüse, yaşanan trajedi öncesinde sadece 30 kilometre mesafede bindiği belirlendi.

Kaza, sabah saatlerinde Sinanpaşa ilçesinin Kılıçarslan beldesi girişinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, M.A.K. (38) tarafından yönetilen Temsa marka ve 10 HD 307 plakalı otobüs, Isparta Petrol Turizm’e ait olarak Alanya’dan Ankara’ya hareket ediyordu. Otobüs, bir anda kontrolünü kaybederek şarampole devrildi. Olayın hemen ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından otobüste yolcu olarak bulunan 30 yaşındaki Süleyman Kırcı olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 25 kişi ise Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve üniversite hastanesine kaldırıldı; yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Hayatını kaybeden Kırcı’nın, Sandıklı ilçesinde yaşayan eşi Yeter Tunay Kırcı ve 3 yaşındaki oğlu M.E.K. ile birlikte otobüse bindiği öğrenildi. Otobüs, Ankara yolculuğuna çıktıktan 30 kilometre sonra Kılıçarslan beldesi civarında devrildi. Kaza sırasında otobüsün altında kalan Süleyman Kırcı olay anında yaşamını yitirdi, eşi ve oğlu ise yaralandı. Yeter Tunay Kırcı’nın sağlık durumunun ciddi olduğu kaydedildi. Kırcı ailesinin akraba ziyareti amacıyla Ankara’ya gitmekte oldukları belirtildi.

Kazayla ilgili olarak savcılık tarafından başlatılan soruşturma sürerken, otobüs şoförü M.A.K.’nın jandarmadaki işlemlerinin devam ettiği bilgisi alındı.