Kütahya’nın Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Belediyespor’un amatör branşlarında yer alan sporcular ve teknik ekip ile iftar yemeğinde buluştu.
Yemek esnasında sporcularla sıcak diyaloglar kuran Başkan Kahveci, onların antrenman süreçleri, hedefleri ve beklentileri hakkında bilgi aldı. Kahveci, kulüp bünyesindeki 17 farklı branşta mücadele eden gençlerin Kütahya’nın spor geleceğini şekillendirdiğini ifade etti.
Başkan Kahveci, atletizmden boksa, judodan voleybola ve satrançtan geleneksel ata sporlarına kadar pek çok branşta faaliyet gösteren Kütahya Belediyespor’un şehrin spor alanındaki en kıymetli unsurlarından biri olduğuna dikkat çekti.
Yardımlaşma ve kardeşlik duygularının öne çıktığı iftar programında, Kahveci sporculara başarılarla dolu bir sezon geçirip geçirmediğini dileyerek etkinliği hatıra fotoğrafı ile sonlandırdı.
