Öğrenciler Bayram Tatilinin Ardından Okulda Bir Araya Gelmenin Sevincini Yaşadı

Öğrenciler, 9 günlük tatilin ardından derslerine dönmenin sevincini yaşarken, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, okulları ziyaret ederek onlarla bir araya geldi. Çocuklar, arkadaşlarını ve öğretmenlerini özlediklerini ifade etti.

Öğrenciler, 9 günlük tatilin ardından derslerine dönmenin sevincini yaşarken, Sarıgöl

Bayram tatilinin ardından gelen 9 günlük ara tatil sona erdi ve öğrenciler ders başı yaptı. Öğretmenleri ve arkadaşlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler, bu anı sevinçle paylaştı.

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, Ramazan Bayramı ile birlikte başlayan bu tatilin ardından Tırazlar Hüseyin Gümüşlü İlkokulu, Çimentepe Celal Madan İlkokulu ve Çavuşlar İlkokulları’nı ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında Yıldırak, Çimentepe Celal Madan İlkokulu’nda halı sahada çocukların futbol maçını izleyerek, onlarla birlikte fotoğraf çektirdi. Öğrencilerin, “Uzun tatil istemiyoruz. Arkadaşlarımızı ve öğretmenlerimizi özlüyoruz,” ifadeleri karşısında duygulanan Yıldırak, çocuklarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.