Mezarı tahrip edilen ünlü İtalyan aşçı Andrea Minguzzi’nin oğlu Mattia Ahmet Minguzzi’nin ailesi, duruşmanın ardından kabrini ziyaret etti. Duruşma sonrası açıklamada bulunan anne Yasemin Akıncılar, “Pişman olduklarını söylüyorlar ancak yüzlerinden hiç öyle bir izlenim alamıyorum” ifadelerini kullandı. Babası Andrea Minguzzi ise, “Dün akşam 20.30’a kadar burada durdum, herhangi bir sorun yaşamadım” şeklinde konuştu.
15 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi, bir pazarda bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti. Bugün Bahçelievler’deki mezarına gerçekleştirilen saldırı nedeniyle aile, duruşmanın sona ermesinin ardından oğullarının kabrini ziyaret etti. Aile üyeleri burada dualar etti.
Yasemin Akıncılar duruşma ile ilgili olarak, “Pişmanım diyorlar ama hiç pişmanlık belirtisi yok. Saldırının kasıtlı olduğunu düşünüyorum. Bu, büyük bir günah” dedi. Babası Andrea Minguzzi ise, gece mezar başında kalmasının ardından herhangi bir sorun yaşamadığını belirtti.