Bodrum açıklarında 11 çocukla birlikte toplam 26 düzensiz göçmen yakalandı, 1 kişi gözaltına alındı.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından durdurulan bir lastik botta 11’i çocuk toplam 26 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili bir kişi, göçmen kaçakçılığı şüphesiyle gözaltına alındı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından durdurulan bir lastik

Muğla’nın Bodrum bölgesinde, içinde 11 çocuk bulunan 26 düzensiz göçmen yakalandı. Olayla ilgili olarak 1 kişi gözaltına alındı.

Bodrum açıklarında bir lastik botta düzensiz göçmenlerin bulunduğu ihbarını alan Sahil Güvenlik Gemisi (TCSG-94) ve Sahil Güvenlik Botu (KB-110), hemen olay yerine sevk edildi. Ekipler, hareket halinde olan fiber karinalı lastik botu durdurdu ve içerisindeki 11 çocukla birlikte toplam 26 düzensiz göçmeni yakaladı. Teknede bulunan bir kişi ise göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı.