23 Nisan Çocuk Bayramı’nda Meclis Bahçesi’nde Yapay Zeka Temalı Etkinlikler Yapıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, TBMM Meclis Bahçesi’nde “yapay zeka” temasıyla kutlandı. Çocuklar robotlar, dijital boyama ve sanal gerçeklik gibi etkinliklerle eğlenceli anlar yaşarken, program 21-25 Nisan tarihlerinde sürecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, TBMM Meclis Bahçesi’nde

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM Meclis Bahçesi’nde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Bu seneki etkinliklerin ana teması “yapay zeka” olarak belirlendi.

Çocuklar, “yapay zeka” teması etrafında düzenlenen etkinliklerde; gelişmiş robotlarla tanışma fırsatı buldu, yapay zeka destekli dijital boyama uygulamaları kullandı, sanal gerçeklik gözlükleriyle yeni deneyimler yaşadı, hologram gösterilerine göz attı ve geleneksel oyunlarla eğlendi. Etkinliklere katılan çocuklar, bu Bayram’ın kendilerine çok keyifli bir deneyim sunduğunu belirtti. ‘Meclis Bahçesi Çocuk Bahçesi’ programı, 21-25 Nisan tarihleri arasında devam edecek.