İstanbul’da Deprem Sonrası İstanbullular Geceyi Parklarda Geçirdi

İstanbul’da 6.2 büyüklüğündeki deprem sonrası vatandaşlar, parklara kurdukları çadırlarda geceyi geçirdi. Özellikle Kadıköy Özgürlük Parkı’nda çadır kuran İstanbullular, sabahı zor koşullarda karşıladı.

İstanbul'da 6.2 büyüklüğündeki deprem sonrası vatandaşlar, parklara kurdukları çadırlarda geceyi

Dün İstanbul’da meydana gelen depremler sonrasında, parklar ve açık alanlarda kurdukları çadırlarda geceyi geçiren İstanbullular, yeni bir güne çadırlarda uyandırıldı.

6.2 büyüklüğündeki depremin yarattığı büyük kaygı ve panik, vatandaşları açık alanlara yönlendirdi. Kalabalık bir şekilde açık alanlara akın eden İstanbullular, gecelerini parklarda kurdukları çadırlarda geçirmek zorunda kaldı. Soğuk hava, bu durumu daha da zor hale getirirken, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte çadırlarında güne başlayanlar arasında yerini alanlar çoktu. Bu noktalar arasında Kadıköy Özgürlük Parkı da dikkat çekti. Bazı insanlar burada arkadaşlarıyla, bazıları ailesiyle ve diğerleri tek başına yeni bir günün ilk ışıklarıyla buluştu.