Niğde Jandarma Komutanlığı, 23 Nisan Kutlamalarında Miniklere Eğlenceli Anlar Sunarak Bayram Coşkusunu Paylaştı.

Niğde İl Jandarma Komutanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Çiftlik ve Ulukışla’daki ilkokul öğrencilerine yönelik etkinlikler düzenleyerek eğlenceli anlar yaşattı. Boyama atölyeleri ve Jandarma’nın ‘Tim Jandarma’ çizgi filmiyle çocuklara hediyeler verildi.

Niğde İl Jandarma Komutanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

Niğde İl Jandarma Komutanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlediği etkinliklerle çocuklara keyifli anlar yaşattı.

Çiftlik ve Ulukışla ilçelerinde yapılan kutlama etkinliklerinde, ilkokul öğrencilerine yönelik farklı aktiviteler gerçekleştirildi. Küçük katılımcılar için hazırlanan oyun ve boyama atölyeleri, onların hem eğlenmesine hem de yeteneklerini geliştirmesine olanak tanıdı. Bu atölyelere gösterilen ilgi oldukça yoğundu. Bunun yanı sıra, Jandarma Genel Komutanlığı’nın hazırladığı ‘Tim Jandarma’ isimli çizgi film de çocuklarla buluşarak, güvenlik güçlerinin görevlerini eğlenceli bir dille tanıttı.

Etkinliğin sonunda ise öğrencilere Jandarma Çocuk Dergisi, Türk Bayrağı ve balon gibi çeşitli hediyeler verildi.