Adıyaman'da Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan bir parkta yaşanan kazada, bir kişi dengesini kaybederek elektrik direğindeki demire çarptı ve yaralandı. Kimliği Habip Karababa olarak belirlenen kişi, dengesini kaybettikten sonra demirin sağ omzuna saplanması sonucu yaralandı. Vatandaşların durumu fark etmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri çağrıldı.
Sağlık ekipleri, olay yerine geldiklerinde yaralı Karababa'ya ilk müdahaleyi yaparak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Hastanede tedavi altına alınan Karababa'nın durumunun ciddiyeti hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Bu tür kazalar, özellikle kentlerde parklar gibi halka açık yerlerde alınacak güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Olayla ilgili polis ekiplerinin detaylı bir inceleme başlattığı bildirildi.
İHA'nın haberine göre, bu tür kazalar bölgedeki parkların güvenliği hakkında soru işaretlerini beraberinde getiriyor ve yetkililerin daha fazla önlem alması gerektiğini düşündürüyor.





