Salihli'de Kaymakamlık tarafından öksüz ve yetim çocuklar için anlamlı bir iftar etkinliği gerçekleştirildi.
Salihli'de Kaymakamlık tarafından öksüz ve yetim çocuklar için anlamlı bir iftar etkinliği gerçekleştirildi.
İçeriği Görüntüle

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, Alaşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında hazırlanan özel klipte, kadınların hayatın her alanındaki emeği ve gücü vurgulandı.

Alaşehir Belediyesi'nin hazırladığı 8 Mart klibinde, pazardan direksiyon başına kadar hayatın her bölümünde emek veren kadınların hikayelerine yer verildi. Bu klipte, kadınların günlük yaşamda üstlendikleri farklı roller gözler önüne serildi. Klipte, pazarda çalışan, evde üretim yapan, iş hayatında yer alan ve şoförlük yapan kadınların görüntüleri yer aldı.

Ayrıca klipte, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve eşi Selen Öküzcüoğlu da rol aldı. Başkan Öküzcüoğlu tarafından yapılan seslendirmede, kadınların hayatın her anını güzelleştiren ve dünyayı daha yaşanılır hale getiren en önemli değerlerden biri olduğu belirtildi. Kadınların anne ve emekçi kimlikleriyle hayata değer kattığını dile getiren Öküzcüoğlu, kadınları “can” ve “bereket” olarak tanımlayarak, kendilerine verilenleri çoğaltıp geri veren bir güç olduklarını ifade etti.

Alaşehir Belediyesi tarafından hazırlanmış olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü klibinin, 8 Mart'ta belediyenin sosyal medya hesaplarından yayınlanacağı bildirildi.

İhlas Haber Ajansı

Kaynak: İha