Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu değerlendirmelerine göre, bugün akşam saatlerinden itibaren batıdan yükselen rüzgarların, Güney ve İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ve batı ile orta Karadeniz bölgelerinde güney ve güneybatı yönlerinden fırtına veya yer yer kuvvetli fırtına şeklinde eseceği öngörülüyor.

Bu hava koşullarının olası zararları arasında ağaç ve direk devrilmesi, çatıların uçması, toz taşınması ve ulaşımda aksamalar öne çıkıyor. Bu nedenle, bölgedeki vatandaşların bu duruma karşı tedbirli olmaları önem taşıyor.

Kütahya'da Bugün Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti Kütahya'da Bugün Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıda, Eskişehir dahil olmak üzere 45 şehirdeki vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği belirtiliyor. Afyonkarahisar, Amasya, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Edirne, Eskişehir, Isparta, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Samsun, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Bartın, Yalova, Karabük ve Düzce'deki vatandaşların bu meteorolojik duruma karşı hassasiyet göstermeleri gerekiyor.

19 Nisan
Cuma
18°C
az bulutlu
20 Nisan
Cumartesi
20°C
orta şiddetli yağmur
21 Nisan
Pazar
16°C
açık
22 Nisan
Pazartesi
19°C
kapalı
23 Nisan
16°C
hafif yağmur
24 Nisan
23°C
hafif yağmur