Antalya'da yaşanan şüpheli ölüm: Fatmana Karamık davası

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde 27 Aralık 2025 tarihinde evinde ölü bulunan 70 yaşındaki Fatmana Karamık'ın kızı Müjde K. ve erkek arkadaşı İsmail K. hakkında açılan davanın ilk duruşması gerçekleştirildi. Müjde K., azmettirici olarak yargılanırken, ‘Annemin acısını yaşayamadım. Tüm Türkiye'de 'anne katili' olarak lanse edildim' ifadelerini kullandı.

İlk duruşmada, Müjde K. ve İsmail K. tutuklu olarak hazır bulundu. İsmail K., duruşmada, Müjde K.'nin kendisine verdiğini söylediği 804 bin TL değerindeki altınları bozdurduğunu belirtti.

Olayın detayları, 27 Aralık 2025 tarihinde, Kızılsaray Mahallesi'ndeki 6 katlı bir apartmanın 5'inci katında meydana geldi. Müjde K. ve İsmail K., Fatmana Karamık'ı evinde kanlar içinde buldu. Sağlık ekipleri, Karamık'ın hayatını kaybettiğini bildirdi.

Olay sonrası Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek Müjde K. ve İsmail K.'yi ifadelerine başvurmak üzere emniyete götürdü. Müjde K., annesiyle telefonda görüştükten sonra eve gitmek için yola çıktıklarını ve kapının açılmaması üzerine yedek anahtarla içeri girdiklerini açıkladı.

Savcılık, Müjde K. ve İsmail K. hakkında ‘nitelikli adam öldürme' ve ‘yağma' suçlamasıyla dava açtı. Duruşmaya sanık yakınları ve taraf avukatları da katıldı. Fatmana Karamık'ın Müjde K.'nin öz teyzesi olduğu ve evlat edindiği öğrenildi. Duruşma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı