2026 Jujitsu Dünya Şampiyonası'nda Aydınlı Başarı

Abu Dhabi'de düzenlenen 2026 Jujitsu Dünya Şampiyonası'nda Aydınlı sporcu Sude Nas Çavultu, U18-52 kilogram kategorisinde dünya 2'ncisi olarak büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonada Aydın'ı temsil eden sporcular Aygün Efe Olçum, Nisa İnce ve Sude Nas Çavultu, elde ettikleri derecelerle dikkat çekti.

Çavultu'nun başarısı Aydın'da büyük bir gurur kaynağı oldu. Aygün Efe Olçum, Nisa İnce ve Sude Nas Çavultu, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Serhat Yığmatepe'yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, sporcuların şampiyonadaki performansları değerlendirildi ve İl Müdürü Yığmatepe, sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.

Yığmatepe, sporcuların elde ettiği başarıların devamını dileyerek Aydın'ı ulusal ve uluslararası organizasyonlarda temsil eden sporculara başarı temennisinde bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı