Samsun’un Bafra ilçesinde yaşanan trafik kazasında, lastiği patlayan bir Tofaş otomobili kontrolden çıkarak takla attı. Sürücüsü, aracın hurdaya dönmesine rağmen yaralanmadan kurtuldu.
Kaza, Samsun – Sinop karayolu üzerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Şaban Elagöz (35) tarafından kullanılan 55 LE 569 plakalı Tofaş marka otomobil, sol lastiğinin patlaması sonucu kontrolünü kaybederek önce refüjdeki korkuluklara çarptı; daha sonra takla atarak 30 metre ileride ters durumda durdu. Olay yerine, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazanın ardından otomobilin sürücüsü, hurdaya dönmüş araçtan sağ kurtuldu ve kontrol amacıyla Bafra Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
Ayrıca, çarpmanın etkisiyle karşı yola savrulan refüjdeki korkuluk demirlerine, Sinop yönünde ilerleyen Ömer Turan’ın kullandığı 55 AFD 702 plakalı otomobil de çarptı. Bu çarpışmada maddi hasar oluştu.
Takla atan araç, çevredeki vatandaşların yardımıyla düzeltildi ve yoldan çıkartıldı. Kazayla ilgili olarak araştırmalar devam ediyor.
MERSİN’DE YAKLAŞIK 4 METRE DERİNLİĞİNDEKİ KUYUYA DÜŞEN YAVRU KÖPEK, İTFAİYE EKİPLERİNCE KURTARILDI.