Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde siyasi partilerin bayramlaşma etkinlikleri devam ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Serkan Özcan liderliğinde, Parti Meclis Üyesi Elif Leyla Gümüş, Kadın Kolları MYK Üyesi Armağan Akyüz ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Özlem Akpınar'dan oluşan heyet, DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Türkdoğan, Mersin Milletvekili Ali Bozan ve Parti Meclis Üyesi Zeyno Bayramoğlu ile bir araya gelerek bayramlaştı.

Türkdoğan, yaptığı konuşmada, Ramazan ve Nevruz Bayramı'nın özlem dolu olduğunu belirtirken, CHP'nin ve diğer partilerin seçilmiş temsilcilerin özgürlüklerine kavuşmasını umduğunu ifade etti. Barış ve demokratik süreçlerin önemini vurgulayan Türkdoğan, CHP ile meclis komisyonunda uyumlu çalışmalar yapıldığını ve bu iş birliğinin gelecekte de devam etmesini temenni etti.

Özcan ise, baskıcı politikaların sona ermesi gerektiğini belirterek, DEM Parti'nin çözüm sürecindeki katkılarını takdir ettiğini söyledi. Aynı zamanda, hüküm giymiş pek çok siyasetçinin bu bayramda zindanda olmasının büyük bir ızdırap kaynağı olduğunu dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı