Kaza Anı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, D100 karayolunda gerçekleşen bir kaza, bir cipin refüje çarpması sonucu 4 kişinin yaralanmasına yol açtı. Olay, Aşağı Sanayi Kavşağı‘nda meydana geldi.

Olayın Detayları

Edinilen bilgilere göre, Doğukan A. yönetimindeki 34 GNH 968 plakalı Peugeot marka cip, yağışlı havanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti ve refüje çarptı. Çarpmanın şiddetiyle cip takla attı. Kazada, sürücü Doğukan A. ile birlikte araçta bulunan Ayça A., Gökçe Ece A. ve Nil A. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından Tosya Devlet Hastanesi‘ne kaldırıldı.

İkinci Kaza

Aynı zamanda, sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 SH 066 plakalı Toyota marka otomobil, kaza yapan ciptekilere çarpmamak için ani manevra yaparak refüje çıktı. Bu ikinci kazada herhangi bir yaralanma yaşanmadı. Olayı gören otomobil sürücüsü, “Kazayı gördüm, gördüğüm an ayağımı frene attım. Duramayınca da refüje çıktım. Allah'tan bir şey yok, sadece lastiğim patladı” şeklinde konuştu.

İncelemeler Devam Ediyor

Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak: Haber Kenti // Haber Servisi