DÜZCE (İHA)

– Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde nöbetçi olan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile bir araya gelen AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk, Düzce’nin eğitim alanındaki ihtiyaçları ve çözüm bekleyen konularını ele aldı.
Gerçekleştirilen görüşmede, kent genelinde devam eden ve planlama aşamasında bulunan eğitim yatırımları, okul altyapıları, öğretmen ve öğrenci ihtiyaçları ile eğitim kalitesinin artırılmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar ayrıntılı bir şekilde değerlendirildi. Düzce’nin eğitimde daha güçlü bir noktaya taşınması amacıyla atılabilecek adımlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Görüşmede ayrıca, mevcut sorunların çözümüne yönelik kısa ve orta vadeli planlamalar üzerinde durulurken, şehrin eğitim potansiyelini artıracak projelerin hayata geçirilmesi konusundaki değerlendirmeler yapıldı.
İHA