OEDAŞ (Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş.), enerji altyapısını güçlendirme ve hizmet kalitesini artırma amacıyla 14 ve 15 Mart 2026 tarihlerinde Eskişehir genelinde kapsamlı bakım ve yatırım çalışmaları yürütecek. Planlı kesintiler Tepebaşı, Odunpazarı, Alpu ve Mihaliççık ilçelerinde onlarca mahalleyi ve sokağı etkileyecek.
14 Mart 2026 — Kesinti Takvimi
Aliya İzzetbegoviç Caddesi, Berksu, Ceylan Beyli, Çınarlar, Çitekçi, Elitez, Fidanlık, Gönü, Gülgün, Şafak, Tüzüner, Yaş, Yıldızhan, Yurdagül Sokakları; İncesu ve Şahin Caddeleri.
Taycılar Sokak etkilenecek. Üçüncü şahıs trafolar da kesintiden etkilenecek.
Başören, Belkese, Dereköy, Gökçekaya, Arıkaya, Yenidereköy ve Karacaören mahalleleri. Arıkaya, Karakuş, Yenidereköy, Gümele, Karacaören ve Kuyupınar Sokakları etkilenecek.
Üç mahallede Otluk, Yalımkaya ve Yeşilyurt Sokakları elektriksiz kalacak.
15 Mart 2026 — Kesinti Takvimi
Buldukpınar, Avlamış, Sulukaraağaç, Tekeciler, Kavacık, Kozkayı ve Sakintegpe mahalleleri. 15 Mart'ın en uzun ve en geniş kapsamlı kesintisi bu bölgeyi etkileyecek.
12000–12022 arası sokaklar, 224. Cadde, 301–340. Sokaklar ve Ankara Çevre Yolu Bulvarı etkilenecek. Özel trafolar da kesintiden nasibini alacak.
GSM verici hattında ayırıcı değişimi nedeniyle öğleden sonra iki mahallede kesinti uygulanacak.
Kesintiye Hazırlanmak İçin Yapılması Gerekenler
- Telefon, tablet ve taşınabilir cihazları kesintiden önce tam şarj edin.
- Elektrikli su ısıtıcısı kullananlar ihtiyacı önceden karşılasın.
- Güvenlik sistemleri ve tıbbi cihaz kullananlar yedek güç kaynağı hazır bulundursun.
- Çalışmalar erken biterse elektrik ilan edilen saatten önce gelebilir; hazır olun.
OEDAŞ İletişim Kanalları
Web sitesi: oedas.com.tr | Çağrı merkezi: 186





