Yangın Olayı

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde bulunan kurban satış kesim alanı gece saatlerinde çıkan yangınla sarsıldı. Bekir Yazıcı, konteynır içerisinde yanarak hayatını kaybetti. Yazıcı'nın, arkadaşını ziyarete geldiği öğrenildi ve cenazesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Gözaltı ve Yangının Sebebi

Olayla ilgili olarak Bekir Yazıcı'nın arkadaşı gözaltına alındı. Yangın, Eyüpsultan Gaziosmanpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kurban satış ve kesim yerinde bulunan esnafın kaldığı konteynırda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede yayılan alevler, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilip ihbar edildi.

İtfaiye Müdahalesi

Olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak soğutma çalışmaları yaptı. Yangın sonucunda konteynerde bir kişinin cansız bedeni bulundu. Bekir Yazıcı'nın, arkadaşını ziyarete geldiği ve bu talihsiz olayda hayatını kaybettiği öğrenildi.

Tanıkların İfadeleri

Kurban satışı yapan Başaran Demir, 'Misafir olarak arkadaşı gelmiş. Çay ve kahve içmişler. Saat 03.00 gibi yangın olduğunu öğrendik. Şok olduk. Kesin bilgi yok, elektrikten mi başka bir durumdan mı olduğunu bilmiyoruz' dedi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yaptığı soğutma çalışmalarının ardından tamamen söndürüldü ve olayla ilgili inceleme sürüyor.

Kaynak: Haber Kenti // Haber Servisi