Gençlerbirliği'nin Hazırlıkları
Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında, deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, maç öncesi son hazırlıklarını tamamladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde Teknik Direktör Metin Diyadin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, kırmızı-karalı oyuncular ısınma amaçlı koordinasyon ve sprint çalışmaları yaptı.
Antrenman Detayları
5'e 2 top kapma oyunu ile devam eden antrenman, taktiksel varyasyonlar ve duran top organizasyonlarıyla sona erdi. Gençlerbirliği'nin sezonun son antrenmanını, Başkan Haydar Arda Çakmak ve yönetim kurulu üyeleri saha kenarından izleyerek oyunculara moral verdi.
Cezalı ve Tedavi Sürecindeki Oyuncular
Trabzonspor ile oynanacak olan karşılaşma öncesinde, kırmızı-karalılarda cezalı oyuncu bulunmamakta. Ancak, tedavi süreci devam eden Dal Varesanovic, Thalisson Kelven ve Sekou Koita'nın maç kadrosunda yer alması beklenmiyor.





