Fenerbahçe'nin Yeniden Güçlenmesi
Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, Kadıköy atmosferini yeniden canlandıracaklarını dile getirerek, “Saha içini çözeceğiz, tarihin en iyi kadrolarından birini kuracağız. Stat ve tesisler konusunda adımlarımızı atacağız. Çocukluğumuzda yaşadığımız Fenerbahçe'yi, çocuklarımıza yaşatmak için yola çıktık” ifadelerini kullandı.
Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 6-7 Haziran tarihlerinde gerçekleştireceği Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesi başkan adayı Hakan Safi, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yönetim kurulu listesini oluşturan isimlerle birlikte basın açıklaması yapan Safi, “Bu masada oturanlarla, kampanyamızda canla başla çalışanlarla birlikte, Fenerbahçe yöneticiliği için yola çıktık. Şanlı Fenerbahçe'mi yeniden hak ettiği noktalara taşımak için buradayım. Bu yolculukta daha önceden tanıdığım isimlerin desteği ile motivasyonum arttı” dedi.
Deneyimli İsimlerle Güçlü Yönetim
Safi, “Bugün burada Fenerbahçelilerin tanıdığı isimler yer alıyor. Geçmiş yönetimlerde emek veren isimler bizlere yön gösterecek. Fenerbahçe siyasetine yeni adım atan genç arkadaşlarımız da taze fikirleriyle katkı sağlayacaklar” şeklinde konuştu. Ayrıca, yönetim kurulunun alanında uzman, camianın kültürünü bilen ve enerjisi yüksek kişilerden oluştuğunu belirtti.
Fenerbahçe'ye Aşk ve Hizmet
Safi, kalbi sarı-lacivertle atan herkese yakın olacaklarını aktararak, “Yönetim ile camia arasındaki kopukluğu ortadan kaldıracağız. Kibirli olmayacağız. 7 Haziran'da kongre üyeleri bize bu kutsal görevi emanet ettiğinde, tüm gücümüzle Fenerbahçe için çalışmaya başlayacağız” dedi. “Bizimkisi makam sevgisi değil Fenerbahçe sevgisinin ta kendisidir” diyen Safi, Fenerbahçe için kayıtsız, şartsız her şeyi yapmaya hazır olduklarını vurguladı.
Seçim Projeleri ve Hedefler
Seçim kazanacaklarından emin olduğunu belirten Safi, sözlerini şöyle sürdürdü: “Projelerimiz hazır, her Fenerbahçelinin derdini dinliyoruz. Saha içini çözeceğiz, tarihin en iyi kadrolarını kuracağız. Tribündeki dağınıklığın farkındayız.”




