Maçın Özeti

İşitme Engelliler Futbol Süper Ligi C Grubu'nda gerçekleştirilen karşılaşmada, Ankara İESK, Kırşehir İESK‘yi 2-0 mağlup etti. Kırıkkale'de bulunan Yahşihan İlçe Stadı‘nda oynanan bu karşılaşmada, bordo-beyazlı Ankara İESK ve yeşil-beyazlı Kırşehir İESK ilk yarıda gol atma fırsatlarını değerlendiremedi.

İkinci Yarıda Etkili Oyun

İkinci yarıda oyun kontrolünü eline alan Ankara İESK, 88. dakikada Hüseyin Görücü‘nün attığı golle öne geçti. Maçın uzatma dakikalarında baskısını artıran Ankara temsilcisi, 90+4. dakikada Berat Aydın‘ın golüyle durumu 2-0 yaptı. Bu sonuçla karşılaşma, Ankara İESK‘nin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Sarı Kartlar ve Oyuncular

Karşılaşmada Kırşehir İESK‘den Murat İlbey ve Yaşar Can Koçak, Ankara İESK‘den ise Mehmet Sarı sarı kart gördü.

Açıklamalar

Maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Ankara İESK takım kaptanı Melih Enes Kantar, zorlu geçen karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti. “İnşallah ilerleyen haftalarda şampiyonluğa kadar gideceğiz” dedi.

Kırşehir İESK Teknik Direktörü Halit Kılıç, takımın iyi bir mücadele sergilediğini, ancak bazı bireysel hatalar nedeniyle gol yediklerini ifade etti. Kırşehir İESK takım kaptanı Deniz Karakaya ise rakip takımı tebrik ederek, hücumda daha etkili olmaları gerektiğini vurguladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş de karşılaşmayı tribünden izleyerek her iki takım sporcularına başarılar diledi.

Kaynak: Haber Kenti // Haber Servisi