Hırsızlık Olayı
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 3 Nisan tarihinde meydana gelen hırsızlık olayı, 70 bin lira değerinde ziynet eşyası çalınmasıyla sonuçlandı. Olayın ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlıkla ilgili çalışma başlattı.
Şüphelilerin Tespiti
Yürütülen incelemelerde, hırsızlığı gerçekleştirenlerin A.K. ve N.A. isimli 2 kadın olduğu tespit edildi. Şüphelilere yönelik olarak İstanbul'da bir operasyon düzenlendi ve kadınlar yakalanarak gözaltına alındı.
Tutuklama Süreci
Gözaltındaki işlemleri tamamlanan şüpheliler, daha sonra Kocaeli'ye getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından, bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandılar. Bu olay, Kocaeli'nde gerçekleşen hırsızlıkların önlenmesi adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.





