Yangın Olayı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan Özel İlgi Çocuk Tıp Merkezi‘nde çıkan yangın, gece saatlerinde büyük bir paniğe neden oldu. Yahya Kaptan Mahallesi‘nde, Demokrasi Caddesi üzerindeki hastanede meydana gelen yangın, havalandırma boşluğundan yükselen dumanın fark edilmesiyle başlatıldı.

Tahliye Süreci

Hastane çalışanları, durumu hemen yetkililere bildirerek, içerideki hastalar, refakatçiler ve sağlık personelinin güvenliğini sağlamak için hızla tahliye işlemlerine geçti. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, çevrede güvenlik önlemleri alarak, yangına müdahale etti.

Yangının Kontrol Altına Alınması

Yangın, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, yangının çıkış nedenine ilişkin detaylı bir inceleme başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: Haber Kenti // Haber Servisi