Kayseri'de Huzur ve Asayiş Uygulamaları
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, huzur ve asayiş uygulamaları kapsamında 104 kişiyi yakaladı. Uygulamalarda ayrıca çok sayıda suç unsuru ele geçirildi.
636 Personelin Katılımıyla Gerçekleştirildi
Gerçekleştirilen uygulamalar, genel asayişin, kamu düzeninin ve mevcut huzur ortamının korunması amacıyla yapıldı. Şehit Murat Akpınar – 12 eş zamanlı huzur – asayiş uygulamaları, il genelinde 54 noktada gerçekleştirildi. Uygulamalarda 23 bin 525 şahıs ve 9 bin 342 araç sorgulandı.
Suç Unsurları ve Yakalamalar
Kontroller neticesinde, çeşitli suçlardan aranan 104 şahıs yakalandı. Ayrıca, 23 yoklama kaçağı şahsa gerekli işlemler yapıldı. Yapılan kontrollerde; 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 3 adet kurusıkı tabanca, 1 adet havalı tabanca, 17 adet fişek ve 2 adet maksat dışı bıçak ile çeşitli miktarlarda narkotik madde ve 40 adet hap ele geçirildi.
Trafik Suçlarıyla Mücadele
Uygulamalar çerçevesinde 672 araç ve sürücüsüne çeşitli trafik suçlarından cezai işlem uygulanırken, 34 araç trafikten men edildi.
Emniyet Müdürlüğü'nden Açıklama
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzurunu bozmaya çalışanlarla kararlı bir şekilde mücadele edeceklerini açıkladı.





